Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

CES: SanDisk introduceert twee nieuwe SSD’s

SanDisk heeft heeft vandaag twee nieuwe SSD’s aangekondigd. Het gaat om de SSD Plus en de SanDisk Ultra II mSATA. Beiden zijn vooral gericht op het vernieuwen en versnellen van desktops en laptops.

De SanDisk SSD Plus is het instapmodel voor iedereen die zijn of haar PC/laptop wenst te versnellen zonder al te veel uit te geven. Je krijgt dan een SSD die sneller is dan de traditionele harddrive en de voordelen van een SSD als schokbestendigheid en een lager energieverbruik.

SanDisk-Ultra-II-mSATA-SSD

De SanDisk Ultra II mSATA is meer op performance gericht. SanDisk geeft aan dat deze SSD een leessnelheid van 550MB per seconde kan behalen, maar laat helaas niets over de schrijfsnelheid weten. Deze drive is uiteraard alleen bruikbaar in laptops en tablets met een mSATA aansluiting, maar dan kun je wel in één keer 512GB aan opslagruimte toevoegen.

Beschikbaarheid

SanDisk levert de SSD Plus vanaf het eerste kwartaal in 120GB ($69,99) en 240GB ($109,99). De SanDisk SSD Ultra II mSATA verschijnt ook in het eerste kwartaal in de varianten 128GB ($73,99), 256GB ($115,99) en 512GB ($220,99). SanDisk geeft drie jaar garantie op deze drives.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.