Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Review: Philips Lumiware Coasters

Roelof van Doorn beoordeelde namens GadgetGear de met 4.5 sterren.

THE GOOD

  • Mooi design
  • Rubber anti-slip bodem
  • Verschillende kleuren
  • Draadloos laden

THE BAD

  • 4 is net 2 te weinig

Als het om het opvallend versieren van je cocktails gaat, weer ook Philips haar bijdrage te leveren. Dit in de vorm van de Lumiware Coasters. De Lumiware range van Philips is een serie LED designproducten waar ook de bekende kaarsjes van ze onder vallen.

Uitrusting

De doos van de coasters is nogal groot, maar bevat vooral veel karton. Het breedste onderdeel in de doos is namelijk de lader en die is ongeveer drie keer zo slank als de hele verpakking. Naast de lader treffen we het inductie laadstation en de vier coasters aan.

Uiterlijk

De coasters zijn strak-wit vormgegeven. Dat is slim, want kleine krasjes vallen op wit veel minder op dan op zwart. Het blijft natuurlijk plastic. De cirkel in het midden wordt vanuit meerdere posities beschenen waardoor deze een keurig gelijkmatig licht geeft. Echt een stukje kwaliteit. Om je glas stabiel te houden, ligt de cirkel net iets dieper in de coaster waardoor je een opstaand randje hebt. Aan de onderkant vinden we tot slot nog een rubber ring om slippen te voorkomen.

Bediening

Bediening is gemakkelijk. Je kantelt ze een kwartslag om ze van kleur te laten veranderen. Keer je ze om, dan zet je ze aan of uit. Het is ook mogelijk om ze zelfstandig van kleur te laten wisselen. Kinderen zijn hier helemaal weg van (al moet je die natuurlijk geen echte cocktail geven).

Het laden van de coasters gaat door ze op het laadstation te zetten. Je drukt op de knop aan de voorkant en ze worden opgeladen. Dit gebeurd via inductie. Draadloos dus.

Conslusie

De Lumiware Coasters zijn slim ontworpen en voegen een hoog ‘wow’-gehalte toe aan je cocktails. Het enige nadeel is dat er maar vier in een verpakking zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.