Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

HTC Toont Nieuwe Sense Interface en Desire HD & Desire Z

HTC’s nieuwe Sense interface is volgends HTC nu nog beter geoptimaliseerd voor multimedia gebruik. Zo is het mogelijk om HD video’s op te nemen en is HTC Locations in staat om wegenkaarten te pre-loaden zodat je deze kan gebruiken wanneer je geen data verbinding hebt.

Ook Kodo is geïntegreerd in HTC’s nieuwe Sense interface. Met behulp van Kodo verander je jouw telefoon in een eReader en kan je eventueel woorden vertalen.

Het beheren van de nieuwe Sense Interface kan nu ook via HTCSense.com, wat vast een stuk makkelijker werkt dan op de telefoon, waar het touchscreen toch de beperkende factor is. Verder is het mogelijk om de locatie van jouw telefoon uit te lezen en kan je hem eventueel af laten gaan wanneer je hem kwijt bent. Is het toestel gestolen, dan kan je een SMS naar het toestel sturen en eventueel alle data wissen. Verder zal HTC exclusieve content aanbieden die via de site kan worden geïnstalleerd.

Zowel de Desire HD als de Desire Z draaien op Android 2.2 en de nieuwe Sense interface. De Desire Z is voorzien van een qwerty toetsenbord, een 5MP camera en 4GB geheugen. De Desire HD beschikt over een 8MP camera en beiden beschikken over Fast Boot zodat het toestel sneller op kan starten. De toestellen komen medio oktober op de markt. De Desire HD zal 579 kosten terwijl de Desire Z voor 499 over de toonbank gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.