Arjan Olsder
Arjan Olsder

Jabra Kiest Voor Draad

Jabra, de bekende maker van BlueTooth headsets heft vandaag aangekondigd met een drietal draadgebonden headsets op de markt te komen voor mensen die iets meer binding met hun telefoon wensen.

De Jabra Chill, Rhythm en Active zitten dus alle drie aan een draadje met daaraan een standaard mini-jack aansluiting voor koptelefoon en microfoon. Deze aansluiting zit inmiddels op de meeste gangbare smartphones. Voor Nokia, SonyEricsson en Samsung telefoons heeft Jabra een verloopplugje in de verpakking zitten.

Hoewel niet iedereen helemaal happy zal zijn met een kabeltje, heeft het toch een tweetal voordelen. Zo is het mogelijk om tegen een lage prijs een stereo headset te leveren en bespaar je op een accu die soms net iets te snel leeg raakt. De Chill en Active hebben overigens een klein noviteitje. De oorjes zijn voorzien van een soort vleugeltjes waardoor deze beter klemmen. Met name tijdens het sporten is dat uiteraard ideaal. De Jabra Chill en Rhythm zijn per direct beschikbaar voor respectievelijk € 24,99 en € 34,99. De Jabra Active komt later dit jaar beschikbaar voor € 49,99.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.