I’mWatch, het Android Polshorloge

SonyEricsson’s LiveView was een aardige vinding, maar het kleine kastje draaide geen Android. De Italianen achter i’m laten nu zien dat een polshorloge op Android wel degelijk mogelijk is. De Italianen komen meteen met twee lijnen. De sportieve ‘colors’ lijn en de chiquere ‘Jewels’ lijn.

De i’m watch gaat het internet op via een bluetooth verbinding met je gewone Android, BlackBerry of iPhone telefoon (let op, tethering!) om zo e-mail, weerberichten en andere informatie weer te geven. Ook is het mogelijk om via het horloge, de telefoon te laten bellen.

Omdat het horloge nogal afwijkt van andere Android apparaten (en de ontwikkelaars mogelijk geen licentiekosten aan Google betalen), krijgt het horloge een eigen app store. Opvallend is ook dat de interface in het filmpje hieronder een mix van Android en iOS lijkt te zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.