Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Unboxing: Nintendo’s 3DS

Vrijdag was het zover, we ontvingen de nieuwe Nintendo 3DS. Hoewel we nog even moeten wachten voor we de eerste echte games op het apparaat kunnen beoordelen, zullen we de 3DS de komende dagen uitgebreid bekijken. Vandaag kijken we dan ook eerst naar de uitrusting die je voor die 249 euro’s krijgt.

Nintendo heeft door dat het met de release van de Nintendo 3DS iets harder moet werken om de gamer voor zich te winnen. Bij voorgaande Nintendo DS consoles moest je het over het algemeen doen met de console, een lader en de handleiding. In het pakket van de 3DS treffen we naast de 3DS en de lader ook een dock aan. Nintendo is daarmee de eerste. In de 3DS treffen we een 2GB SD kaart van Toshiba. Ook erg netjes van Nintendo.

Het merendeel van het gewicht van de doos zit hem in de handleidingen die je bij de 3DS krijgt. Je ontvangt de algemene handleiding in het Nederlands, Duits, Frans, Russisch en Engels. In dezelfde talen krijg je ook een handleiding voor StreetPass Mii Park en een quick start (inclusief waarschuwing voor de pappa’s en de mamma’s). Voor de Club Nintendo leden is het leuk om te weten dat de doos ook een code bevat die goed is voor 500 sterren.

Tot slot bevat de doos een mapje met ‘AR Cards’. Deze kaarten heb je nodig om bepaalde spellen te spelen zoals het voorgeïnstalleerde ‘AR Games’. Morgen meer…