Logo GadgetGear.nl
edge 34 and 40 inch (3) 1 1
Picture of Roy Christiani
Roy Christiani

Alogic introduceert zes nieuwe innovatieve producten tijdens InfoComm 2024 in Vegas

Las Vegas, 12 juni 2024 – Tijdens de prestigieuze InfoComm 2024 beurs heeft ALOGIC zes baanbrekende producten aangekondigd die klaar zijn om de technologische markt te veroveren. Hieronder een overzicht van de nieuwe releases die zowel professionals als techliefhebbers zullen aanspreken.

Clarity Touch 5K Monitor

De Clarity Touch 5K is een 27″ touchscreen monitor die speciaal is ontworpen voor digitale artiesten. Met een verbluffende resolutie van 5120×2880, biedt deze monitor perfecte kleurnauwkeurigheid en een edge-to-edge display. Dit apparaat ondersteunt 10-punts multitouch en wordt geleverd met een USB-C hub voor eenvoudige connectiviteit en stroomvoorziening van 65W.

clarity 5k 27 inch (5)

 

Horizon 34″ Ultrawide QHD Touchscreen

De Horizon 34″ biedt een ongeëvenaarde werkruimte met een ultrawide QHD touchscreen. Het apparaat is uitgerust met een magnetisch bevestigde stylus en een verstelbare standaard die kan worden omgevouwen tot een tabletmodus. Met een verversingssnelheid van 165Hz en een contrastverhouding van 4000:1, is dit scherm ideaal voor ontwerpers die precisie en flexibiliteit nodig hebben.

edge 34 and 40 inch (3) 1 1

 

Edge 34/40″ Ultrawide Monitor

De Edge monitoren komen in 34″ en 40″ varianten en bieden een indrukwekkende 3440×1440 Ultrawide QHD-resolutie. Deze ultradunne monitoren zijn gemaakt van gerecycled aluminium en gehard glas, en zijn uitgerust met een ingebouwde USB-C dock die veilige Ethernet- en 65W PD-ondersteuning biedt, evenals PIP-PBP-functionaliteit. De monitoren ondersteunen HDR en hebben een verversingssnelheid van 100Hz, wat zorgt voor vloeiende en heldere beelden.

 

horizon 34 inch (2)

 

Slate 28″ Vertical Monitor

De Slate 28″ is een uniek verticaal scherm met een 16:18 beeldverhouding, ideaal voor productiviteit. Deze monitor beschikt over een afneembare 1080p webcam en een 90W USB-C dockingstation. Het scherm biedt 33% meer hoogte dan een standaard 4K scherm, wat perfect is voor het bekijken van lange documenten of het programmeren.

ibex.43

 

UNITE 4K Wireless Presentation System

Het UNITE 4K draadloze presentatiesysteem maakt vergaderingen eenvoudiger dan ooit. Gebruikers kunnen hun computer draadloos verbinden met een scherm zonder gedoe met kabels of software. Het systeem ondersteunt tot 16 presentatorknoppen en is compatibel met zowel mobiele apparaten als desktops via AirPlay, Miracast en DLNA.

alogic unite 4k wireless presentation (4)

 

Xtend/Xpand 15/17″ Portable 4K Touchscreen

De Clarity Xtend en Xpand zijn draagbare 4K touchscreens van respectievelijk 15″ en 17″. Deze schermen zijn perfect voor onderweg en worden geleverd met een magnetische standaard die de monitoren 20cm verhoogt voor een ergonomische kijkervaring. Met ondersteuning voor 10-punts multitouch en stylus-invoer, zijn deze schermen ideaal voor professionals die veel reizen.

scherm­afbeelding 2024 06 12 om 13.45.10

Blijf op de hoogte voor meer updates en gedetailleerde recensies van deze spannende nieuwe releases!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.