Rockstar Games gaat drie GTA’s opnieuw uitbrengen

Na het enorme GTA V en Red Dead Redemption II, zijn ze bij Rockstar Games nog altijd bezig met het enorme GTA VI. Om het publiek alvast op te warmen, start Rockstar met de re-release van drie klassieke GTA games.

Of de trilogie als bundel komt of los wordt verkocht, is nog niet duidelijk. Wel dat ter eren van de twintigste verjaardag van GTA III zowel GTA III uit 2001 als GTA: Vice City uit 2003 als GTA: San Andreas uit 2004 opnieuw worden uitgebracht.

Het zal niet om eenvoudige ports gaan, maar echte remasters. Die zijn nu al te koop in diverse app stores. Sterker nog, Rockstar zal per eind van de maand als die games uit de app stores verwijderen. Dan is het wachten op eind van dit jaar, wanneer de nieuwe versies beschikbaar zijn.

Rockstar zal de nieuwe versies uitbrengen voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC en de Nintendo Switch. De games worden voorzien van nieuwe textures en zullen waarschijnlijk een stuk vlotter laden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram