Review: Hombli smart Doorbell 2

Hombli Smart Doorbell 2 - Slimme Video Deurbel - Ingebouwde Camera - WiFi - Wit kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Dat Hombli inmiddels hard op weg is om een grote speler te worden, werd me al duidelijk bij mijn vorige test van hun Smart lampen. Nu wordt  het paradepaard aan de tand gevoeld. De verbeterde Smart Doorbell 2 in combinatie met de Chime!

 

Yes! We hebben 'm. De Hombli Smart Doorbell 2. Een hele mond vol, en het getal 2 verklapt al dat dit de nieuwe verbeterde versie is van zijn voorganger.  De Smart Doorbell 2 overtreft zijn voorganger op verschillende manieren: 40% grotere batterij, 125% hogere videosnelheid, 25% betere signaalsterkte, 25% snellere reactietijd. Ook de beeldsensor en dus de videokwaliteit zijn beter en er zijn meer opties naar eigen wens aan te vullen. Snel unboxen dus!

Unboxing

 

In de doos zit:

 • Gebruikers handleiding
 • De deurbel
 • Bevestiging materiaal
 • Extra houder voor schuine kijkhoek
 • Oplaadkabel
 • Verlengingsdraad voor vaste aansluiting

Specificaties

 • Full HD 1080p video met 140° kijkhoek
 • Tweeweg audio
 • Infrarood nachtzicht
 • Geen maandelijkse abonnementskosten
 • Lokale microSD-opslag tot 128 GB
 • Optionele cloud-opslag
 • Anti-diefstal alarm
 • Draadloze installatie met oplaadbare batterij
 • Optionele bekabelde installatie

Bekabelde en/of draadloze installatie

Deurbel kan op 2 manieren worden geïnstalleerd. Bekabeld of draadloos. Draadloos is echt super simpel te doen. Gewoon gebruik maken van de meegeleverde 3M tape, en de bel kan geplaatst worden waar je maar wilt. Dit brengt wel het nadeel met zich mee, dat je de batterij na verloop van tijd zelf moet opladen. Op zich niet heel veel moeite, Gewoon de bel uit zijn behuizing halen ( wat mogelijk is met dmv 1 schroef aan de onderkant los te maken) en aan de oplader aansluiten. Hombli geeft aan dat de batterij 4 maanden mee zal gaan bij 10 triggers per dag. In de App wordt duidelijk weergegeven wat de status is van de batterij en bij 10 % geeft deze een waarschuwing, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Ik kies voor de bekabelde installatie. Dit omdat het in mijn geval echt perfect uitkomt. Mijn huidige bel hangt op precies de juiste hoogte (140 cm) en in mijn meterkast zit een Trafo van 12V voor de deurbel dus word deze zonder kans op overbelasting op de bel, continu opgeladen. Wat dus betekend dat ik dit nooit meer zelf hoef te doen. IDEAAL

De installatie is erg makkelijk zie de foto's!

 

Eerste indruk

De Smart Doorbell 2 wordt geleverd met een verbeterde beugel en een hoekmontage. Gebruik de hoekmontage om uw deurbel naar uw looppad te richten voor een optimale kijkhoek. En kijk eens naar dit beeld. Super strak!

Ontvang notificaties bij bewegingsdetectie

Ontvang  berichten op je telefoon wanneer er beweging is detecteert. Zo zie je meteen wat er aan de hand is. Dankzij nachtzicht zie je ook alles als het donker is. Dit is naar eigen wens aan te passen. Zodat je niet bij elke voorbijganger een melding zal gaan krijgen.

Kijk al je beelden terug in de Cloud

Met een Hombli Cloud Storage abonnement voor maar € 3,49 per maand kijk je alle beelden tot 7 dagen terug, zodat je geen moment hoeft te missen. Ook is er altijd genoeg opslaggeheugen om belangrijke beelden op te slaan.

Wil je hier geen gebruik van maken geeft Hombli je de mogelijkheid tot een micro Sd kaart in te brengen.

Conclusie

Ik heb de Hombli smart doorbell 2 samen met de Chime nu uitvoerig getest en ben erg tevreden over de beide producten. De installatie van de bel en het aansluiten van de Chime is echt makkelijk. Heel fijn dat Hombli dit erg goed voor elkaar heeft. Ze streven naar goede producten die fijn in gebruik zijn en gemakkelijk aan te sluiten. Nou ik kan je zeggen, dat is goed gelukt!

Wat goed is om te vertellen is dat de Smart Doorbell 2 ook prima samenwerkt met de Google Nest Hub en Mini. Je zou dan deze als Chime kunnen gebruiken om bijvoorbeeld beelden te streamen naar de Hub. De doorbell Chime is ook echt een top product. Ook zeer eenvoudig te koppelen met de deurbel en heeft genoeg keuze in leuke bel geluiden.

Er is aanbod van video deurbellen genoeg, maar ik kan met zekerheid zeggen dat de Hombli Smart Doorbell 2 echt een top product is en mij aangenaam verrast heeft met zijn prestaties.

 

 

 

Hombli Smart Doorbell 2 - Slimme Video Deurbel - Ingebouwde Camera - WiFi - Wit kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Peter Willemse

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram