Ruim twee jaar geleden begon het team van Modmo aan het ontwerp van hun allereerste e-bike ; de Modmo Saigon. Nu twee jaar laten is het bijna zover en worden de eerste e-bikes binnenkort uitgeleverd.

De Modmo Saigon is een e-bike die met zijn minimalistische design perfect past tussen populaire en hippe merken als Van Moof, Ampler, Strøm en Watt. Maar niet alleen het uiterlijk beloofd veel goeds want de makers van Modmo beloven een actieradius van 200 kilometer, een ingebouwd gps-navigatie systeem in het stuur en een eenvoudig click-systeem voor het bevestigen van accessoires.

De Modmo is te verkrijgen in drie verschillende frame maten (Small, Medium & Large) en wordt standaard geleverd in single speed (dit wil zeggen zonder versnellingen). Indien gewenst kun je de Modmo Saigon voor € 200,- extra uitrusten met 11 versnellingen. Ook is het mogelijk om een electronisch versnellingssysteem toe te voegen.

Verder heeft de Modmo Saigon een verwijderbare accu, hydraulische remmen en locatie tracking doormiddel van de ingebouwde GPS module. Kortom genoeg reden om deze e-bike binnenkort eens goed te gaan testen. Hou GadgetGear dus goed in de gaten voor een complete review.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.