CES Las Vegas
Picture of Zeeman Albert
Zeeman Albert

CES 2020 indruk

De grootste consumenten electronica show ter wereld is weer gesloten. GadgetGear editor Albert Zeeman was er voor de 16e keer. Een indruk..

De organisatie googelt altijd met de cijfers. Dit jaar zouden er 1o’n 180.000 bezoekers zijn geweest. Het was in ieder geval erg druk met de traditionele lange wachtrijen voor taxi’s en restaurants. Het aantal tentoonstellende bedrijven is ongeveer gelijk gebleven. Echter aangezien steeds meer auto leveranciers op de beurs staan, nemen deze nu de gehele Noord hal en Westgate hal in beslag. Vroeger de hal met alle Apple en Android accessoires.

Opvallend was het verdwijnen van de aanwezigheid van de kleine Chinese toeleveranciers. Geen tafeltjes meer met lampjes, luchtreinigers, mixers, kabeltjes en connectoren.

Het Nederlandse paviljoen was weer mooi neergezet met een groot aantal innovaties en de overal winnaar van de CES2020: Hydraloop. Wat een verschil met de eerste deelname van de Nederlandse vertegenwoordiging. Toen was het nog enkel een oranje tapijtje in een rijtje stands.

Voor het eerst mochten ‘Adult Health’ merken zich presenteren. Ooit werd nog de eerste iPod vibrator van de show afgehaald. Nu mocht deze categorie zich presenteren. Wel in een hoekje van de zaal.

Onderstaand een filmpje met de leukste gadgets die we nu al kunnen tonen. Onze koffer zit vol met contacten met nieuwe innovaties die in de loop van 2020 hier te zien zullen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.