\r\n\r\nOnePlus zou de OnePlus 7T op 15 oktober willen presenteren. Daarbij zou de OnePlus 7T opvallend genoeg niet van dezelfde chipset gebruik maken als haar voorganger. Iets dat we redelijk gewend zijn van OnePlus. In plaats daarvan zou OnePlus zich richten op de Qualcomm Snapdragon 855 Plus chipset die er dan ook zou zijn. Vermoedelijk komt OnePlus dan ook met de OnePlus 7T Pro op de markt."}
Arjan Olsder
Arjan Olsder

OnePlus 7T komt op 15 oktober

Hier op de redactie zijn we nog steeds happy met de prestaties van de OnePlus 7 Pro, maar deze krijgt toch alweer een opvolger. Op 15 oktober zou OnePlus van plan zijn de OnePlus 7T te lanceren.

Het nieuws van deze OnePlus 7T komt, opvallend genoeg, van een Samsung lekker. Nu Heeft deze jongen het gelukkig wel vaker bij het rechte eind.

OnePlus zou de OnePlus 7T op 15 oktober willen presenteren. Daarbij zou de OnePlus 7T opvallend genoeg niet van dezelfde chipset gebruik maken als haar voorganger. Iets dat we redelijk gewend zijn van OnePlus. In plaats daarvan zou OnePlus zich richten op de Qualcomm Snapdragon 855 Plus chipset die er dan ook zou zijn. Vermoedelijk komt OnePlus dan ook met de OnePlus 7T Pro op de markt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.