GadgetGear.nl

Winnen: Nuu Mobile G2 Android Smartphone

Afgelopen vrijdag hebben we de Nuu Mobile G2 smartphone getest. Een nieuw merk op de Nederlandse markt met een toch wel heel sterke smartphone voor weinig geld. Deze smartphone gaan we komende week weggeven!

En dat doen we anders dan de Mail & Win acties die jullie van ons gewend zijn. Want… het is best een toffe, maar ook best een dure prijs om weg te geven. Dus hebben we een nieuwe tool gemaakt om jullie kans te geven deze smartphone te winnen. Het begint met je inschrijven op de wedstrijd. Doe je verder niets? Dan sta je 10x op de lijst met namen waaruit we de winnaar trekken.

Hoe maak ik meer kans?

Deel je de wedstrijd op Facebook? Heb je één van de Nuu Mobile video’s van ons bekeken? Dan ga je al vaker op onze lijst. En dat tikt behoorlijk aan. Hoe meer je doet, hoe meer kans je hebt en hoe toffer we dat vinden!

Sta je op een mailinglist?

Nee, na de wedstrijd verwijderen we jouw data… tenzij je gewonnen hebt! Dan moeten we nog even zorgen dat deze smartphone bij jou terrecht komt ;-).

Deze wedstrijd loopt tot 18-05-2019

Winnaar is bekend!

We hebben zojuist de winnaar van deze Nuu Mobile G2 smartphone getrokken. K. Bouwmans, wij gaan je zo mailen voor jouw adres. Gefeliciteerd!

1 reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.