GadgetGear.nl

Winnen: 3x Cellularline FreePower Slim Powerbanks

We hebben net een Nuu Mobile G2 Smartphone weggegeven en de volgende actie staat al weer klaar voor jullie. Vanaf vandaag heb je twee weken de tijd om één van de drie Cellularline FreePower Slim Powerbanks via GadgetGear.nl te winnen.

Cellularline stelt namelijk drie van hun nieuwste designer powerbanks beschikbaar voor lezers van GadgetGear.nl. Je maakt kans op een model met 10.000 mAh, 5.000mAh of 3.000mAh. De powerbanks zijn zo compact mogelijk gemaakt zodat ze gemakkelijk meegenomen kunnen worden. Daarnaast hebben ze een heel strak ontwerpje meegekregen. Vul jouw e-mail adres in om deel te nemen.

6 reacties

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Ok ik concludeer dat het dus neit veel uitmaakt of je hier een reactie post, want er wordt niet gelezen oif gereageerd.
  Teven maakt het niet uit of ej heel veel mensen aanzet tot mee doen aan de actie want ik stond ver vooruit op rank 1 en hoorde neits tot nu toe en wild egraag weten wie er won…de indruk bij de actie werd gewekt dat de nummers 1 2 en 3 zouden winnen niet dus

  • @Monique, we krijgen per dag vele reacties op de site. We zijn niet commercieel en doen dit in onze vrijetijd. Dus we hebben niet altijd de tijd om overal op te reageren.

   Met het systeem is het zo dat je als nummer 1 de meeste kans maakt op de prijs, maar niet automatisch dat je ook echt de winnaar bent. Je krijgt een aantal keer meer kans dan een deelnemer die zich enkel inschrijft.

   In het kader van de AVG, mogen we geen namen meer communiceren. Ik kan je wel vertellen dat we de powerbanks hebben verstuurd naar adressen in Amsterdam, Wageningen en Borger.

   • AVG opnemen in voorwaarden de zin naam en woonplaats worden vermeld en opgelost.

    winnaars gefeliciteerd en jullie suc6 met de site