GadgetGear.nl

Winnen: 3x Cellularline FreePower Slim Powerbanks

We hebben net een Nuu Mobile G2 Smartphone weggegeven en de volgende actie staat al weer klaar voor jullie. Vanaf vandaag heb je twee weken de tijd om één van de drie Cellularline FreePower Slim Powerbanks via GadgetGear.nl te winnen.

Cellularline stelt namelijk drie van hun nieuwste designer powerbanks beschikbaar voor lezers van GadgetGear.nl. Je maakt kans op een model met 10.000 mAh, 5.000mAh of 3.000mAh. De powerbanks zijn zo compact mogelijk gemaakt zodat ze gemakkelijk meegenomen kunnen worden. Daarnaast hebben ze een heel strak ontwerpje meegekregen. Vul jouw e-mail adres in om deel te nemen.

1 reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten