GadgetGear.nl

Winnen: 3X Spider-Man – Into the Spiderverse op Blu-Ray

Vrijdag las je alles over Spider-Man: Intro the Spiderverse. Een waanzinnige animatiefilm van Sony Pictures met een compleet nieuw verhaal in een waanzinnig Spider-Man universum.

Met de voorjaarsvakantie voor de deur, snappen we dat je smacht naar een film om te kijken. In het Engels voor jezelf en om te genieten van de geweldige woordgrappen, of in het Nederlands om te genieten van een superheldenfilm die geschikt is voor het hele gezin. En dat is mooi, want Sony Pictures geeft drie Blu-Rays weg!

Want, namens Sony Pictures. mogen we drie lezers aanwijzen die één van de drie Blu-Rays gaan ontvangen. De komende 24 uur heb je de tijd om mee te doen aan onze winactie. Wat moet je daarvoor doen? Natuurlijk like je ons al op Facebook. En daar deel je deze met je vrienden en familie want… sharing is caring mensen! Daarnaast stuur je even een mailtje met jouw adres naar wedstrijd@gadgetgear.nl. Mochten we je selecteren op Facebook, weten we waar we de prijs naartoe kunnen sturen. Oja, en deze prijs krijg je natuurlijk van onze vrienden van Sony Pictures 🙂

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.