GadgetGear.nl

Winnen: 3X Spider-Man – Into the Spiderverse op Blu-Ray

Vrijdag las je alles over Spider-Man: Intro the Spiderverse. Een waanzinnige animatiefilm van Sony Pictures met een compleet nieuw verhaal in een waanzinnig Spider-Man universum.

Met de voorjaarsvakantie voor de deur, snappen we dat je smacht naar een film om te kijken. In het Engels voor jezelf en om te genieten van de geweldige woordgrappen, of in het Nederlands om te genieten van een superheldenfilm die geschikt is voor het hele gezin. En dat is mooi, want Sony Pictures geeft drie Blu-Rays weg!

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

Want, namens Sony Pictures. mogen we drie lezers aanwijzen die één van de drie Blu-Rays gaan ontvangen. De komende 24 uur heb je de tijd om mee te doen aan onze winactie. Wat moet je daarvoor doen? Natuurlijk like je ons al op Facebook. En daar deel je deze met je vrienden en familie want… sharing is caring mensen! Daarnaast stuur je even een mailtje met jouw adres naar wedstrijd@gadgetgear.nl. Mochten we je selecteren op Facebook, weten we waar we de prijs naartoe kunnen sturen. Oja, en deze prijs krijg je natuurlijk van onze vrienden van Sony Pictures 🙂

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten