GadgetGear.nl
Winnen: 3x Grixx Optimum Wireless Charger

Winnen: 3x Grixx Optimum Wireless Charger

Vanmorgen las je de review van de Grixx Optimum Wireless Charger. Met 4,5 sterren één van de best beoordeelde draadloze laders. De komende 24 uur krijg je de tijd om één van deze draadloze laders te winnen.

Want, namens Grixx. mogen we drie lezers aanwijzen die één van de drie draadloze laders gaan ontvangen. De komende 24 uur heb je de tijd om mee te doen aan onze winactie. Wat moet je daarvoor doen? Natuurlijk like je ons al op Facebook. En daar deel je deze met je vrienden en familie want… sharing is caring mensen! Daarnaast stuur je even een mailtje met jouw adres naar wedstrijd@gadgetgear.nl. Mochten we je selecteren op Facebook, weten we waar we de prijs naartoe kunnen sturen. Oja, en deze prijs krijg je natuurlijk van onze vrienden van Warner Bros. 😊

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten