GadgetGear.nl
Winnen: 3x Grixx Optimum Wireless Charger

Winnen: 3x Grixx Optimum Wireless Charger

Vanmorgen las je de review van de Grixx Optimum Wireless Charger. Met 4,5 sterren één van de best beoordeelde draadloze laders. De komende 24 uur krijg je de tijd om één van deze draadloze laders te winnen.

Want, namens Grixx. mogen we drie lezers aanwijzen die één van de drie draadloze laders gaan ontvangen. De komende 24 uur heb je de tijd om mee te doen aan onze winactie. Wat moet je daarvoor doen? Natuurlijk like je ons al op Facebook. En daar deel je deze met je vrienden en familie want… sharing is caring mensen! Daarnaast stuur je even een mailtje met jouw adres naar wedstrijd@gadgetgear.nl. Mochten we je selecteren op Facebook, weten we waar we de prijs naartoe kunnen sturen. Oja, en deze prijs krijg je natuurlijk van onze vrienden van Warner Bros. 😊

Reageren