GadgetGear.nl

Winnen: 3X 30 gratis scheerbeurten met de Gillette Skinguard scheerset

We hebben weer een mooie winactie dit weekend. Ditmaal in samenwerking met Gillette. Gillette introduceerde eerder dit jaar haar nieuwe Skinguard scheermessen. Dit weekend win je zo’n scheermes. Met een extra mesje en een fles Gillette Skinguard scheerschuim.

Het nieuwe Gillette Skinguard mes is een mes uit de Fusion series. Die nieuwe messen kunnen dus worden gecombineerd met het handvat van de Fusion series. De Skinguard messen zijn echter gemaakt voor de huid die snel last heeft van irritaties. Het mes gaat in totaal 15 scheerbeurten mee, dus je krijgt 30 scheerbeurten van Gillette in het pakket.

Maar wat is nou de vernieuwing van de Skinguard Sensitive? Opvallend genoeg, minder mesjes. Er zitten nog maar twee mesjes in met daar tussen speciale strips om scheeruitslag en huidirritaties te voorkomen. Achterop zit nog een derde mesje om de haartjes meteen onder de neusvleugels te kunnen verwijderen.

De set wordt aangevuld met de Gillette Skinguard Sensitive scheerschuim. Een scheerschuim zonder alcohol, want ook dat kan irriteren. Net als kleurstoffen. Die zijn ook weggelaten. Daarnaast is Aloe toegevoegd voor de verkoeling van de huid.

Wil jij deze set van Gillette winnen? Namens Gillette. mogen we drie lezers aanwijzen die één van de drie scheersets gaan ontvangen. De komende 24 uur heb je de tijd om mee te doen aan onze winactie. Wat moet je daarvoor doen? Natuurlijk like je ons al op Facebook. En daar deel je deze met je vrienden en familie want… sharing is caring mensen! Daarnaast stuur je even een mailtje met jouw adres naar wedstrijd@gadgetgear.nl. Mochten we je selecteren op Facebook, weten we waar we de prijs naartoe kunnen sturen. Oja, en deze prijs krijg je natuurlijk van onze vrienden van Gillette. 😊

Reageren