GadgetGear.nl
IT Blu-Ray

Winnen: 3x IT (Blu-Ray)

Gisteren kon je bij ons al de review van IT lezen. IT: Chapter One wel te verstaan. Eind dit jaar komt het tweede deel namelijk in de bioscoop. De komende 24 uur heb je de tijd om een Blu-Ray van deze iconische film bij ons te winnen.

Want, namens Warner Bros. mogen we drie lezers aanwijzen die één van de drie Blu-Rays gaan ontvangen. De komende 24 uur heb je de tijd om mee te doen aan onze winactie. Wat moet je daarvoor doen? Natuurlijk like je ons al op Facebook. En daar deel je deze met je vrienden en familie want… sharing is caring mensen! Daarnaast stuur je even een mailtje met jouw adres naar wedstrijd@gadgetgear.nl. Mochten we je selecteren op Facebook, weten we waar we de prijs naartoe kunnen sturen. Oja, en deze prijs krijg je natuurlijk van onze vrienden van Warner Bros. 🙂

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.