GadgetGear.nl

Winnen: 3x Goosebumps 2 (Blu-Ray)

Vorige week las je alles bij ons over de film Goosebumps 2. Een heerlijke griezelfilm gericht op kinderen vanaf 9 jaar. Een goed verhaal en net niet te eng. Dit weekend kun je één van de drie Blu-Rays van de film winnen.

Want, namens Sony pictures mogen we drie lezers aanwijzen die één van de drie Blu-Rays gaan ontvangen. De komende 24 uur heb je de tijd om mee te doen aan onze winactie. Wat moet je daarvoor doen? Natuurlijk like je ons al op Facebook. En daar deel je deze met je vrienden en familie want… sharing is caring mensen! Daarnaast stuur je even een mailtje met jouw adres naar wedstrijd@gadgetgear.nl. Mochten we je selecteren op Facebook, weten we waar we de prijs naartoe kunnen sturen. Oja, en deze prijs krijg je natuurlijk van onze vrienden van Sony Pictures 🙂

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.