GadgetGear.nl

Winnen: 3x Venom op Blu-Ray

Zojuist las je Arjan’s review van Venom op GadgetGear. En nu is het tijd om onze lezers te verwennen. Van Sony Pictures mogen we 3X de film Venom op Blu-Ray weggeven. Kun je genieten van de bijzondere alien op jouw eigen home cinema systeem.

Venom gaat over een ruimtewezen dat op aarde komt en zich versmelt met een mens. Venom is niet echt de good guy, maar blijkt ook niet de bad guy te zijn. Hoewel aardsvijand Spider-Man niet aanwezig is in de film, is de bekende humor dit wel. Heerlijk!

De komende 24 uur heb je de tijd om mee te doen aan onze winactie. Wat moet je daarvoor doen? Natuurlijk like je ons al op Facebook. En daar deel je deze met je vrienden en familie want… het is bijna kerst. En sharing is caring mensen! Daarnaast stuur je even een mailtje met jouw adres naar wedstrijd@gadgetgear.nl. Mochten we je selecteren op Facebook, weten we waar we de prijs naartoe kunnen sturen. Oja, en deze prijs krijg je natuurlijk van onze vrienden van Sony Pictures 🙂

Reageren