GadgetGear.nl

Winnen: 3x Venom op Blu-Ray

Zojuist las je Arjan’s review van Venom op GadgetGear. En nu is het tijd om onze lezers te verwennen. Van Sony Pictures mogen we 3X de film Venom op Blu-Ray weggeven. Kun je genieten van de bijzondere alien op jouw eigen home cinema systeem.

Venom gaat over een ruimtewezen dat op aarde komt en zich versmelt met een mens. Venom is niet echt de good guy, maar blijkt ook niet de bad guy te zijn. Hoewel aardsvijand Spider-Man niet aanwezig is in de film, is de bekende humor dit wel. Heerlijk!

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

De komende 24 uur heb je de tijd om mee te doen aan onze winactie. Wat moet je daarvoor doen? Natuurlijk like je ons al op Facebook. En daar deel je deze met je vrienden en familie want… het is bijna kerst. En sharing is caring mensen! Daarnaast stuur je even een mailtje met jouw adres naar wedstrijd@gadgetgear.nl. Mochten we je selecteren op Facebook, weten we waar we de prijs naartoe kunnen sturen. Oja, en deze prijs krijg je natuurlijk van onze vrienden van Sony Pictures 🙂

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten