GadgetGear.nl

Winnen: 3x Cellularline Wireless Fast Charger

Jouw smartphone draadloos en snel geladen? De Cellularline Wireless Fast Charger met adaptive technologie zorgt er voor dat Apple, Samsung en andere smartphones vlot worden geladen.

Deze draadloze laders zijn compatible met qI en kennen twee modus. De blauwe modus voor alle apparaten die op standaard snelheid kunnen laden. Wanneer de LED groen kleurt, weet je dat deze draadloze lader meer stroom gaat doorpompen. De moet daarvoor wel zelf een USB lader hebben die tot 15 Watt kan leveren.

De komende 24 uur heb je de tijd om mee te doen aan onze winactie. Wat moet je daarvoor doen? Natuurlijk like je ons al op Facebook. En daar deel je deze met je vrienden en familie want… het is bijna kerst. En sharing is caring mensen! Daarnaast stuur je even een mailtje met jouw adres naar wedstrijd@gadgetgear.nl. Mochten we je selecteren op Facebook, weten we waar we de prijs naartoe kunnen sturen. Oja, en deze prijs krijg je natuurlijk van onze vrienden van Cellularline 🙂

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten