GadgetGear.nl

Winnen: 3x Cellularline Wireless Fast Charger

Jouw smartphone draadloos en snel geladen? De Cellularline Wireless Fast Charger met adaptive technologie zorgt er voor dat Apple, Samsung en andere smartphones vlot worden geladen.

Deze draadloze laders zijn compatible met qI en kennen twee modus. De blauwe modus voor alle apparaten die op standaard snelheid kunnen laden. Wanneer de LED groen kleurt, weet je dat deze draadloze lader meer stroom gaat doorpompen. De moet daarvoor wel zelf een USB lader hebben die tot 15 Watt kan leveren.

De komende 24 uur heb je de tijd om mee te doen aan onze winactie. Wat moet je daarvoor doen? Natuurlijk like je ons al op Facebook. En daar deel je deze met je vrienden en familie want… het is bijna kerst. En sharing is caring mensen! Daarnaast stuur je even een mailtje met jouw adres naar wedstrijd@gadgetgear.nl. Mochten we je selecteren op Facebook, weten we waar we de prijs naartoe kunnen sturen. Oja, en deze prijs krijg je natuurlijk van onze vrienden van Cellularline 🙂

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.