GadgetGear.nl

Winnen: 3X FOX Kinderfilmpakket op Blu-Ray

Het is nog niet echt lekker buitenspeelweer, dus voor alle ouders die wat rust zoeken in de weekenden… hebben we iets leuks. Van FOX mogen we drie pakketten met twee heel goede kinderfilms weggeven.

Ferdinand

De eerste film die je in het pakket gaat vinden gaat over de stier Ferdinand. Deze stier is net wat gevoeliger als de rest van de groep en duidelijk ook wat helderder van geest. In deze komische kinderfilm wordt het stierenvechten in Spanje op een kindvriendelijke manier onder de aandacht gebracht. Maar vooral enorm genoten. Het verhaal is onroerend, maar de humor is voor zowel kinderen als ouders echt dik in orde.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

Trolls

En nog even een leuke flashback voor ouders met de film Trolls. Nee, het gaat hier niet om een film die beslist voor meiden is. Jongens zullen ook lachen om de grappen in het wereldje van de kleurrijke trollen.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

Beide films scoorden hoog in onze reviews en de komende 24 uur heb je de tijd om mee te doen aan onze winactie. Wat moet je daarvoor doen? Natuurlijk like je ons al op Facebook. En daar deel je deze met je vrienden en familie want… sharing is caring mensen! Daarnaast stuur je even een mailtje met jouw adres naar wedstrijd@gadgetgear.nl. Mochten we je selecteren op Facebook, weten we waar we de prijs naartoe kunnen sturen. Oja, en deze prijs krijg je natuurlijk van onze vrienden van FOX 🙂

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten