GadgetGear.nl

Winnen: 2x Tile Mate+Pro

Sinds afgelopen jaar zijn we ineens echt fans van Tile. Omdat je deze handige item trackers niet langer hoeft weg te gooien. Gewoon het batterijtje vervangen, en ze gaan jaren mee. En jij kunt dit nu ook ervaren!

De item trackers van Tile zijn briljant. Ze zijn ontwikkeld op basis van bluetooth, wat enorm goedkoop is. Maar ben je er ééntje kwijt, zoeken miljoenen Tile gebruikers wereldwijd vanzelf mee. Komt jouw Tile in de buurt van iemand met de app, wordt er meteen een melding gemaakt. En zo kun je, ook op basis van bluetooth, deze items tot op enorme afstanden in de gaten houden. De userbase is namelijk enorm. Je leest hier alles over in de reviews van de Tile Mate en de Tile Pro.

De komende 24 uur heb je de tijd om mee te doen aan onze winactie. Wat moet je daarvoor doen? Natuurlijk like je ons al op Facebook. En daar deel je deze met je vrienden en familie want… sharing is caring mensen! Daarnaast stuur je even een mailtje met jouw adres naar wedstrijd@gadgetgear.nl. Mochten we je selecteren op Facebook, weten we waar we de prijs naartoe kunnen sturen. Oja, en deze prijs krijg je natuurlijk van onze vrienden van Tile 🙂

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.