GadgetGear.nl

Winnen: Teufel Bamster XS Bluetooth Speaker

Overal een sound met voldoende bass? Namens Teufel mogen we iemand aanwijzen die de Bamster XS bleutooth speaker onder de kerstboom krijgt. Een knallende start van de kerstvakantie?

Met een klasse D stereo versterker, drijft Teufel twee 25mm drivers aan. De behuizing is gemaakt van ABS, dus enorm stevig, mocht je hem eens laten vallen. Teufel claimt 14 uur accuduur en jij mag dit uitproberen… als je wint!

De komende 24 uur heb je de tijd om mee te doen aan onze winactie. Wat moet je daarvoor doen? Natuurlijk like je ons al op Facebook. En daar deel je deze met je vrienden en familie want… het is bijna kerst. En sharing is caring mensen! Daarnaast stuur je even een mailtje met jouw adres naar wedstrijd@gadgetgear.nl. Mochten we je selecteren op Facebook, weten we waar we de prijs naartoe kunnen sturen. Oja, en deze prijs krijg je natuurlijk van onze vrienden van Teufel 🙂

Reageren