GadgetGear.nl

Winnen: Logitech Slim Folio iPad

Ga jij het nieuwe jaar in met een betere Apple iPad 2017? De Logitech Slim Folio is dun, maar bevat toch een compleet toetsenbord voor de iPad. Wil je geen lange mails tikken, klap je hem gewoon weg en heb je toch bescherming voor jouw tablet.

De accu van deze Slim Folio gaat 4 jaar mee. De kijkhoek van de tablet is instelbaar en er zit lekker veel ruimte tussen de toetsen. Zo voorkom je foutieve toetsaanslagen. De case is compatible met de Apple iPad 2017.

De komende 24 uur heb je de tijd om mee te doen aan onze winactie. Wat moet je daarvoor doen? Natuurlijk like je ons al op Facebook. En daar deel je deze met je vrienden en familie want… het is bijna kerst. En sharing is caring mensen! Daarnaast stuur je even een mailtje met jouw adres naar wedstrijd@gadgetgear.nl. Mochten we je selecteren op Facebook, weten we waar we de prijs naartoe kunnen sturen. Oja, en deze prijs krijg je natuurlijk van onze vrienden van Logitech 🙂

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten