GadgetGear.nl

Winnen: Logitech MX Vertical muis

Het was een hit in de 90’s en dan heb ik het over RSI. Iedereen met een muis leek er last van te hebben. Feit blijft dat het beter is voor jouw polsen, wanneer deze in een meer ergonomische houding worden gebruikt. Daarom ontwikkelde Logitech de MX Vertical muis.

De MX serie is zo ongeveer de topserie van het merk, dus je mag premium materialen en techniek verwachten. Terwijl onze Rajesh volgende week aan het testen gaat met deze muis, heb jij nu de mogelijkheid om er ook volgende week al mee aan de slag te gaan. Namens Logitech mogen we namelijk 1 persoon aanwijzen die ook een MX Vertical ontvangt.

De komende 24 uur heb je de tijd om mee te doen aan onze winactie. Wat moet je daarvoor doen? Natuurlijk like je ons al op Facebook. En daar deel je deze met je vrienden en familie want… het is bijna kerst. En sharing is caring mensen! Daarnaast stuur je even een mailtje met jouw adres naar wedstrijd@gadgetgear.nl. Mochten we je selecteren op Facebook, weten we waar we de prijs naartoe kunnen sturen. Oja, en deze prijs krijg je natuurlijk van onze vrienden van Logitech 🙂

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten