GadgetGear.nl

Winnen: JVC Truly Wireless Headset

Ga jij in het nieuwe jaar muziek luisteren zonder draden. Dus echt compleet draadloos? Dat kan met de JVC Xtreme Xplosives Truly Wireless headset die we vandaag weggeven.

De komende 24 uur heb je de tijd om mee te doen aan onze winactie. Wat moet je daarvoor doen? Natuurlijk like je ons al op Facebook. En daar deel je deze met je vrienden en familie want… het is bijna kerst. En sharing is caring mensen! Daarnaast stuur je even een mailtje met jouw adres naar wedstrijd@gadgetgear.nl. Mochten we je selecteren op Facebook, weten we waar we de prijs naartoe kunnen sturen. Oja, en deze prijs krijg je natuurlijk van onze vrienden van JVC 🙂

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.