GadgetGear.nl

Winnen: Hyper Drive 3-in-1 USB-C Hub

Een MacBook heeft tegenwoordig nog maar weinig USB poorten, maar gelukkig zijn daar slimme oplossingen voor. De uitvinders van de USB hub voor Apple lovers is Hyper en daarvan mogen we een Hyper Drive 3-in-1 USB-C Hub weggeven.

De Hyper Drive 3-in-1 USB-C Hub is een hub die je drie aansluitingen geeft. Een 4K 30fps HDMI aansluiting, een USB 3.0 poort en een USB-C poort met ondersteuning voor 87 Watt Power Delivery. En dit alles in een strakke, aluminium behuizing.

De komende 24 uur heb je de tijd om mee te doen aan onze winactie. Wat moet je daarvoor doen? Natuurlijk like je ons al op Facebook. En daar deel je deze met je vrienden en familie want… het is bijna kerst. En sharing is caring mensen! Daarnaast stuur je even een mailtje met jouw adres naar wedstrijd@gadgetgear.nl. Mochten we je selecteren op Facebook, weten we waar we de prijs naartoe kunnen sturen. Oja, en deze prijs krijg je natuurlijk van onze vrienden van Hyper 🙂

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten