GadgetGear.nl

Winnen: 3x Sony Pictures film & seriepakket

De eerste week van het nieuwe jaar starten met wat nieuwe films en een spannende serie? Dat gaan we regelen! We mogen van Sony drie mooie pakketten weggeven.

De dames mogen lekker weg zwijmelen bij Call me by your name. Een liefdesverhaal van een briljante 17-jarige musicus en een meisje… en iets met een knappe stagair die professor paps komt helpen. Je merkt, dit wordt geschreven door een vent. Dus check vooral even de trailer 😉

En dan een film waar ik zelf helemaal gek op ben. De nieuwe Jumanji in een vrolijke groene Blu-Ray doos. Met een topcast als Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart en de waanzinnige Karin Gillan (ja, ook dit stukje wordt door een vent geschreven).

En dan Absentia seizoen 1. Daarin raakt FBI-agente Emily Byrne tijdens een klopjacht vermist. Ze wordt zelfs dood verklaard. Tot ze na 6 jaar ineens weer opduikt. Ze wordt gevonden, maar weet vrijwel niets meer dan haar ontvoering. De mensen om haar heen blijken verder te zijn gegaan met het leven. Haar echtgenoot en collega heeft inmiddels een andere vrouw, wat ook de nodige spanningen veroorzaakt. Een driehoeksverhouding lijkt er dus niet in te zitten.

De komende 24 uur heb je de tijd om mee te doen aan onze winactie. Wat moet je daarvoor doen? Natuurlijk like je ons al op Facebook. En daar deel je deze met je vrienden en familie want… het is bijna kerst. En sharing is caring mensen! Daarnaast stuur je even een mailtje met jouw adres naar wedstrijd@gadgetgear.nl. Mochten we je selecteren op Facebook, weten we waar we de prijs naartoe kunnen sturen. Oja, en deze prijs krijg je natuurlijk van onze vrienden van Sony Pictures  🙂

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.