GadgetGear.nl

Winnen: 3x Cellularline Handy Force Mag 4 autohouder

Wil jij jouw smartphone super hip en gemakkelijk op het dashboard van jouw auto bevestigen? Dan is de actie van vandaag echt iets voor jou. We mogen van Cellularline namelijk 3 Handy Force Mag 4 autohouders weggeven.

Dit zijn houders die uit twee delen bestaan. Een magnetische basis die je op jouw dashboard plakt en een plaatje dat op jouw smartphone of smartphone case wordt geplakt. Leuk detail is dat deze super plat is, dus ook aan de binnenkant van de case van jouw smartphone geplakt kan worden.

De komende 24 uur heb je de tijd om mee te doen aan onze winactie. Wat moet je daarvoor doen? Natuurlijk like je ons al op Facebook. En daar deel je deze met je vrienden en familie want… het is bijna kerst. En sharing is caring mensen! Daarnaast stuur je even een mailtje met jouw adres naar wedstrijd@gadgetgear.nl. Mochten we je selecteren op Facebook, weten we waar we de prijs naartoe kunnen sturen. Oja, en deze prijs krijg je natuurlijk van onze vrienden van Cellularline 🙂

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.