GadgetGear.nl

Winnen: 3x Cellularline FreePower Slim 5000 Powerbank

Altijd een flinke hoeveelheid stroom op zak, zonder je een breuk te slepen? In deze FreePower Slim 5000 powerbanks zit 5.00mAh aan stroom.

De FreePower Slim 5000 powerbanks zijn behoorlijk smal en lang zodat je ze gemakkelijk in een jaszak meeneemt. Opladen doe je met een micro-USB kabel. Die leveren ze netjes mee en is ook lekker kort. Bovendien is het ook nog eens een flatcable. Netjes dus. We hebben een blauwe, zwarte en gele. Laat in jouw reactie dus even weten welke kleur je het liefst ontvangt. Dan weten we ook dat je deze post daadwerkelijk hebt gelezen 😉

De komende 24 uur heb je de tijd om mee te doen aan onze winactie. Wat moet je daarvoor doen? Natuurlijk like je ons al op Facebook. En daar deel je deze met je vrienden en familie want… het is bijna kerst. En sharing is caring mensen! Daarnaast stuur je even een mailtje met jouw adres naar wedstrijd@gadgetgear.nl. Mochten we je selecteren op Facebook, weten we waar we de prijs naartoe kunnen sturen. Oja, en deze prijs krijg je natuurlijk van onze vrienden van Cellularline 🙂

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.