GadgetGear.nl

Winnen: 3x Cellularline FreePower Slim 5000 Powerbank

Altijd een flinke hoeveelheid stroom op zak, zonder je een breuk te slepen? In deze FreePower Slim 5000 powerbanks zit 5.00mAh aan stroom.

De FreePower Slim 5000 powerbanks zijn behoorlijk smal en lang zodat je ze gemakkelijk in een jaszak meeneemt. Opladen doe je met een micro-USB kabel. Die leveren ze netjes mee en is ook lekker kort. Bovendien is het ook nog eens een flatcable. Netjes dus. We hebben een blauwe, zwarte en gele. Laat in jouw reactie dus even weten welke kleur je het liefst ontvangt. Dan weten we ook dat je deze post daadwerkelijk hebt gelezen 😉

De komende 24 uur heb je de tijd om mee te doen aan onze winactie. Wat moet je daarvoor doen? Natuurlijk like je ons al op Facebook. En daar deel je deze met je vrienden en familie want… het is bijna kerst. En sharing is caring mensen! Daarnaast stuur je even een mailtje met jouw adres naar wedstrijd@gadgetgear.nl. Mochten we je selecteren op Facebook, weten we waar we de prijs naartoe kunnen sturen. Oja, en deze prijs krijg je natuurlijk van onze vrienden van Cellularline 🙂

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten