GadgetGear.nl

Winnen: 2X GoalZero Flip 10 Powerbank

Altijd stroom op zak zonder een enorme powerbank mee te slepen? Namens GoalZero mogen we twee Flip 10 powerbanks verloten en dat zijn geen misselijke dingen.

GoalZero hecht duidelijk aan kwaliteit, dus in deze powerbanks zitten accu’s van Samsung en LG. De capaciteit van deze powerbanks ter waarde van een kleine drie tientjes, ligt op 2.600mAh en je krijgt er standaard al een micro-USB kabel bij.

De komende 24 uur heb je de tijd om mee te doen aan onze winactie. Wat moet je daarvoor doen? Natuurlijk like je ons al op Facebook. En daar deel je deze met je vrienden en familie want… het is bijna kerst. En sharing is caring mensen! Daarnaast stuur je even een mailtje met jouw adres naar wedstrijd@gadgetgear.nl. Mochten we je selecteren op Facebook, weten we waar we de prijs naartoe kunnen sturen. Oja, en deze prijs krijg je natuurlijk van onze vrienden van GoalZero 🙂

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com

Reageren