GadgetGear.nl
Fossil Q Grant

Winnen: Fossil Q Grant hybride smartwatch

Dit weekend trapt voor velen de zomervakantie af en dat vieren we. Samen met Fossil. Van dit horlogemerk mogen we namelijk een hele mooie Fossil Q Grant weggeven. Een blauw metalen, hybride klokje met een strak lederen bandje.

De Fossil Q Grant is een hybride horloge. Dat wil zeggen dat er geen display in zit, maar een gewoon uurwerk. Nouja, gewoon… hij zit ook vol sensoren. Zo kan hij jouw stappen bijhouden en zitten er een aantal andere sportfuncties op. Daarnaast mag je ook nog notificaties ontvangen. De stand van de wijzers geeft dan aan wat voor’n notificatie je hebt. Analogue meets digital in een mooi polsklokje.

Fossil Q Grant

Wil jij deze Fossil Q Grant winnen? Meedoen is heel simpel. Natuurlijk volg je ons al op Facebook, wellicht ook op Insta. Daar like je deze post en deel je deze natuurlijk ook met je vrienden. Sharing is caring mensen! Tenslotte stuur je even een mailtje naar wedstrijd@gadgetgear.nl met jouw gebruikersnaam op Facebook en/of Instagram en jouw adres. Wanneer je je trekken, kunnen we de Fossil Q Grant meteen opsturen. Ja, slijmen mag en nee, we doen niets vreemds met jouw gegevens. Die verwijderen we na de wedstrijd weer. Je hebt tot eind van het weekend om mee te doen.

Oja, check de Bol.com link onderaan dit bericht om te zien welke opties je hebt qua accessoires.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

1 reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • Ohhh die is super mooi! Ik ken iemand die deze echt goed zou kunnen gebruiken. Hij staat sltijd voor iedereen klaar maar vergeet de tijd nog wel eens