GadgetGear.nl
Fossil Q Grant

Winnen: Fossil Q Grant hybride smartwatch

Dit weekend trapt voor velen de zomervakantie af en dat vieren we. Samen met Fossil. Van dit horlogemerk mogen we namelijk een hele mooie Fossil Q Grant weggeven. Een blauw metalen, hybride klokje met een strak lederen bandje.

De Fossil Q Grant is een hybride horloge. Dat wil zeggen dat er geen display in zit, maar een gewoon uurwerk. Nouja, gewoon… hij zit ook vol sensoren. Zo kan hij jouw stappen bijhouden en zitten er een aantal andere sportfuncties op. Daarnaast mag je ook nog notificaties ontvangen. De stand van de wijzers geeft dan aan wat voor’n notificatie je hebt. Analogue meets digital in een mooi polsklokje.

Fossil Q Grant

Wil jij deze Fossil Q Grant winnen? Meedoen is heel simpel. Natuurlijk volg je ons al op Facebook, wellicht ook op Insta. Daar like je deze post en deel je deze natuurlijk ook met je vrienden. Sharing is caring mensen! Tenslotte stuur je even een mailtje naar wedstrijd@gadgetgear.nl met jouw gebruikersnaam op Facebook en/of Instagram en jouw adres. Wanneer je je trekken, kunnen we de Fossil Q Grant meteen opsturen. Ja, slijmen mag en nee, we doen niets vreemds met jouw gegevens. Die verwijderen we na de wedstrijd weer. Je hebt tot eind van het weekend om mee te doen.

Oja, check de Bol.com link onderaan dit bericht om te zien welke opties je hebt qua accessoires.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

1 reactie

  • Ohhh die is super mooi! Ik ken iemand die deze echt goed zou kunnen gebruiken. Hij staat sltijd voor iedereen klaar maar vergeet de tijd nog wel eens

Roelof van Doorn

Je ziet me wel, maar herkent me niet. Blijf gokken wie ik ben. Als je het weet zeg je 'O, die!'

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten