Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Leagoo onthult de Leagoo S9 Pro en Leagoo S10

Budget Android smartphonebouwer leagoo heeft weer eens van zich laten horen. Het bedrijf lijkt nu de aanval op Huawei te openen met haar Leagoo S10. Deze krijgt drie camera’s aan boord.

De Leagoo S10

De Leagoo S10 krijgt dus een driedubbele camera, net als we op de Huawei P20 Pro hebben gezien. Wat de camera’s precies kunnen, heeft Leagoo nog niet gecommuniceerd. Daar Leagoo doorgaans erg laag geprijsd is, verwachten we geen serieuze concurrent voor de Huawei P20.

Wat ook opvalt is dat het display van de Leagoo S10, is dat we bovenin alleen nog een camera zien. Hierdoor is de inkeping van de Leagoo S10 één van de kleinste die we tot nu toe hebben gezien. Hoe Leagoo de andere sensoren positioneert is nog wat onduidelijk. Waarschijnlijk in de dikke rand onderaan het toestel.

De Leagoo S10 krijgt in ieder geval een 6 inch display en twee uitvoeringen. Een 6Gb/128GB en 8GB/256GB uitvoering. Ook suggereert het bedrijf dat deze Android smartphone een vingerafdrukscanner onder het display krijgt.

De Leagoo S9 Pro

Met de Leagoo S9 Pro (tweede toestel) krijgt ook die serie uitbreiding. Het nieuwe model met inkeping bovenin het display krijgt een 6,18 inch display mee en draait op de MediaTek MT6763 chipset. Het toestel krijgt 4GB werkgeheugen en 64GB opslagruimte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.