GadgetGear.nl

Winnen: 2x Life Is Strange limited edition en meer!

Er zijn van die momenten dat we hier op de redactie dingen mogen weggeven die we eigenlijk helemaal niet weg willen geven. Zo ook deze mega toffe prijs van Square Enix. Twee pakketten van Life is Strange: Before The Storm met een hele toffe bonus.

De verpakking van Life is Strange: Before The Storm bevat het complete seizoen van de Life is Strange reeks voor de PS4. Daarnaast krijg je een bonus episode van de serie, de mixtape modus, een artbook en een CD met de soundtrack (15 nummers).

Maar je wilt meer en wat jij vraagt, leveren we. Square Enix stuurde ons namelijk ook twee setjes met vinyl poppetjes van Life is Strange. Een waanzinnig leuk collector’s item dat je niet snel tegenkomt. Chloe en Rachel, hand in hand. Wij worden er vrolijk van.

Wat moet je doen om deze extra dikke uitvoering te winnen? Natuurlijk like je ons al op Facebook. Daarnaast deel je deze actie natuurlijk even met vrienden en familie. Sharing is caring! Tenslotte stuur je even een mailtje met jouw adresgegevens naar wedstrijd@gadgetgear.nl. En nee, daar doen we niets geks mee. Na de wedstrijd gooien we de mailtjes weer weg. En ja, slijmen mag. Graag zelfs. Krijgen we een warm gevoel van :-). Je hebt tot het einde van het paasweeken. Daarna wijzen we de winnaars aan.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.