GadgetGear.nl

Winnen: Dissidia Final Fantasy NT(PS4) Prijzenpakket 2 x MET GAME!!!

Je hebt net de review van de nieuwe Dissidia Final Fantasy NT voor de PS4 gelezen en nu kom je ook nog eens deze winactie tegen?! Beter kan het bijna niet!

In de review sloot ik af met de conclusie: “Een vecht game zoals je die nog nooit hebt gezien!” Jij kunt een stukje dichterbij Dissidia Final Fantasy NT komen met dit geweldige prijzenpakket. Wat er in zit? Een T-shirt, een Snapback Pet, een Grips voor je joysticks, een paar blitse glitterkaartjes en natuurlijk de vette game  Dissidia Final Fantasy NT (PS4) zelf! Wij hebben maarliefst twee van deze toffe pakketten.

Wat moet je doen om één van deze paketten te winnen? Natuurlijk like je ons al op Facebook (hint). Daarnaast deel je deze post met je vrienden en familie. Gewoon omdat je zo lief hebt. Tenslotte stuur je nog even een mailtje naar wedstrijd@gadgetgear.nl met jouw adres zodat we weten waar hij volgende week naar toe mag. Slijmen mag natuurlijk.

Wil je jouw deelname extra leuk maken? Deel even jouw favoriete Final Fantasy moment 🙂

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten