GadgetGear.nl

Winnen: 1x Fitbit Blaze Gunmetal Series

Het is weer maandag en vier weken lang geven we iedere maandag een Fitbit Blaze weg. Een slim fitness horloge voor sporters gemaakt door één van de beste merken op het gebied van fitness trackers.

De Fitbit Blaze valt op door haar sportieve, maar toch ook zakelijke uiterlijk. Het is de eerste fitness tracker van Fitbit die gebruik maakt van een fors kleurendisplay om data te laten zien. Ook handig bij alerts ;-).

De Fitbit Blaze meet niet alleen jouw sportieve prestaties, maar ook jouw slaap. Het horloge kan jou ook herinneren wanneer je te lang stilzit en gewoon even een blokje om moet. Met andere woorden, jouw eerste stappen richting een gezonde levensstijl.

Wil jij deze Fitbit Blaze winnen? Dan volg je ons natuurlijk al op Facebook. Daarnaast like je deze post en deel je deze natuurlijk met jouw vrienden. Je stuurt even een mailtje met jouw adres naar wedstrijd@gadgetgear.nl zodat we weten waar de Fitbit Blaze naartoe mag.

Vier weken lang geven we iedere maandag een exemplaar weg. Je krijgt 48 uur om mee te doen. Vandaag hebben we de bijzondere Gunmetal Series zwarte uitvoering en dan het kleine formaat (voor vrouwen). Dit was de laatste, maar laten we hopen dat we met deze actie vier lezers een heel gezond 2018 hebben gegund 🙂

De Fitbit Blaze wordt beschikbaar gesteld door Fitbit. We doen niets vreemds met jouw gegevens zoals je in onze actievoorwaarden kunt lezen.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten