GadgetGear.nl

Winnen: Fritz!box 4040

Het nieuwe jaar in met een gloedhageltjespiksplinternieuwe router? Dan kan met de Fritz!box 4040. Deze nieuwe router van AVM is geschikt voor alle kabel en DSL internetgebruikers. Bovendien draait het op Fritz!OS wat de nodige extra features aan boord heeft.

De Fritz!box 4040 is een dual-band router met ondersteuning voor WiFi AC. De maximale, draadloze datasnelheid op de router is 1.266Mb per seconde. Daarnaast kun je gebruik maken van 4 gigabit LAN aansluitingen.

Met de twee USB verbindingen kun je de Fritz!box 4040 ombouwen tot een NAS op basis van het Fritz!OS systeem. Bijvoorbeeld om een mediaserver te bouwen. Voor extra snelheid is één van de USB poorten op basis van USB 3.0.

Wil jij deze Fritz!box 4040 winnen? Dan volg je ons natuurlijk al op Facebook. Daarnaast like je deze post en deel je deze natuurlijk met jouw vrienden. Je stuurt even een mailtje met jouw adres naar wedstrijd@gadgetgear.nl zodat we weten waar de Fritz!box 4040 naartoe mag. En dan is er nog deze speciale kerstopdracht: Je reageert even met jouw favoriete couplet uit jouw favoriete kerstsong :-). Je krijgt 48 uur om mee te doen.

De Fritz!box 4040 wordt beschikbaar gesteld door AVM. We doen niets vreemds met jouw gegevens zoals je in onze actievoorwaarden kunt lezen.

1 reactie

  • Mijn favoriete couplet uit mijn favoriete kerstsong

    It doesn’t show signs of stopping
    And I’ve bought some corn for popping
    The lights are turned way down low
    Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow!

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten