GadgetGear.nl

Winnen: Fossil Q Commuter connected horloge

Wil je wel een klassiek horloge met wijzers om de pols, maar toch ook op de hoogte zijn van belangrijke notificaties? Dan in een hybride horloge al snel een heel interessante optie. Met de Fossil Q Commuter hebben we een heel interessant exemplaar voor één van onze lezers :-).

De Fossil Q Commuter is een hybride horloge met fitness tracking technologie erin. Je kunt dus prima jouw sportieve prestaties bijhouden met de Fossil Q Commuter. Overigens kan het slimme klokje ook jouw slaapritme in de gaten houden en op basis daarvan adviezen uitgeven. Je kunt hem als afstandsbediening gebruiken voor de camera app en je kunt de muziek op jouw smartphone ermee bedienen. Misschien wel de belangrijkste functie is het aflezen van notificaties.

Notificaties worden op een briljante manier weergegeven door de Fossil Q Commuter. Afhankelijk van het soort notificatie, gaan de wijzers in een bepaalde stand staan. Wanneer dat zo is, kun jij bepalen of het belangrijk genoeg is om de smartphone voor te pakken. Over het opladen van het horloge hoef je je ook geen zorgen te maken. Er gaat gewoon een batterij in en die gaat een jaar mee. Het exemplaar dat je kunt winnen komt met een lederen polsband. Je kunt er zelf altijd nog een andere polsband op zetten.

Wil jij dit hybride horloge van Fossil winnen? Dan volg je ons natuurlijk al op Facebook. Daarnaast like je deze post en deel je deze natuurlijk met jouw vrienden. Je stuurt even een mailtje met jouw adres naar wedstrijd@gadgetgear.nl zodat we weten waar de prijs naartoe mag.

Deze prijs wordt beschikbaar gesteld door Fossil. We doen niets vreemds met jouw gegevens zoals je in onze actievoorwaarden kunt lezen. Je hebt 48 uur om deel te nemen.

5 reacties

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten