GadgetGear.nl

Winnen: 2x Razendsnelle Kingston 128GB USB stick

Dit weekend mogen we je namens Kingston verwennen met een wel hele dikke USB stick. Deze tweede generatie Datatraveler Elite is niet alleen lekker snel, je kunt er 128GB aan data op kwijt!

Inderdaad, we geven geen kleine dingen weg deze maand. Deze Kingston Datatraveler Elite G2 kan 128GB aan data opslaan. Wanneer je hier jouw films en andere belangrijke bestanden naartoe sleept, gaat dit met maximaal 70MB per seconde. Lezen gaat nog een stuk sneller. Dan moeten deze sticks een snelheid van 180MB per seconde kunnen bereiken. Wel zo lekker als er een 4K film op staat :-).

Hoe kun jij één van deze twee USB sticks winnen? Natuurlijk volg je ons al op Facebook. Je zet een like op deze post en deelt je deze natuurlijk met je vrienden. Sharing is caring mensen! Daarnaast stuur je even een mailtje met jouw adres naar wedstrijd@gadgetgear.nl. We doen niets geks met jouw gegevens zoals je hier kunt lezen.

De prijzen worden natuurlijk beschikbaar gesteld door Kingston Technologies 🙂

1 reactie

  • Laten jullie het vooraf weten als iemand gewonnen heeft? Ik zit namelijk in het buitenland voor mijn werk en aangezien ik geen directe buren heb moet ik wat kennissen inschakelen die pakketpost voor mij aannemen. Maar die willen het vooral wel eerst weten.

Arjan Olsder

Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten