GadgetGear.nl

Winnen: 2X Kingston 64GB microSD kaart + MobileLite Duo 3D reader

We hebben op het randje voor het kerstweekend weer een enorm leuke prijs weg te geven. Ditmaal zijn het twee sneller microSD kaarten van niemand minder dan Kingston en die vullen ze aan. Je krijgt bij deze kaarten ook nog een MobileLite Duo 3C Card Reader, die ook supersnel is.

De Kingston 64GB micro-SD kaarten hebben een maximale schrijfsnelheid van 80MB per seconde en een maximale leessnelheid van 90MB per seconde. De kaarten zijn ook al geschikt voor UHS-I, dus je hebt hier heel veel plezier van in de snelle smartphones die op dit moment uitkomen.

Om te zorgen dat je er ook een beetje vlot data naartoe en vanaf kunt schrijven, vult Kingston het pakket dus aan met een card reader. De Kingston MobileLite Duo 3C kan op een gewone USB 3.1 poort gebruikt worden, maar ook in combinatie met USB Type-C dat op nieuwe notebooks, smartphones en tablets zit. Lekker multifunctioneel dus!

Wil jij één van deze setjes van Kingston winnen? Dan volg je ons natuurlijk al op Facebook. Daarnaast like je deze post en deel je deze natuurlijk met jouw vrienden. Je stuurt even een mailtje met jouw adres naar wedstrijd@gadgetgear.nl zodat we weten waar de prijs naartoe mag.

Deze prijs wordt beschikbaar gesteld door Kingston. We doen niets vreemds met jouw gegevens zoals je in onze actievoorwaarden kunt lezen. Je hebt 48 uur om deel te nemen.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten