Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Sporten in absolute luxe met de Kinesis Personal van Technogym

Met de Kinesis One bracht Technogym een hometraining apparaat op de markt waarmee je gemakkelijk verschillende oefeningen kon doen. De gewichten waren al uit het zicht geplaatst, achter een muur. Met de Kinesis Personal neemt het merk een enorme sprong qua design en techniek.

De Kinesis Personal serie is een nieuwe serie binnen hetzelfde idee. Een draad die van onder, boven en opzij aangetrokken kan worden om de spieren te trainen. Daarbij kunnen de gewichten worden aangepast.

Ging dit bij de Kinesis One nog ouderwets door een pin tussen een aantal gewichten te zetten, gaat dit bij de Kinesis Personal compleet automatisch. Via een display midden op het apparaat stel je het gewicht in. De trekbelasting wordt daarna automatisch ingesteld.

Het voordeel hiervan is dat er nog minder openingen in de achterwand nodig zijn. Bovendien heeft Technogym een serie nieuwe afwerkingen gemaakt waardoor de Kinesis Personal ook in een villa mooi zal staan. De Kinesis Personal Heritage Black is de meest basis uitvoering. Een zwarte wand met daar overheen houten latten. Niet alleen om het apparaat een fraai uiterlijk te geven, maar zeker ook om de achterwand te beschermen.

Een stapje luxer is de Kinesis Personal Heritage Leather. Hetzelfde ontwerp, maar nu met een achterwand die is afgewerkt met hoogwaardig leder. De Kinesis Personal Vision sluit de lijn af. Wederom hetzelfde apparaat, maar nu met een spiegelwand en zonder dwarslatten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.