Picture of Zeeman Albert
Zeeman Albert

Advertorial: VLOG Bright Day en Win

Iedere vlogger weet dat goed materiaal de helft van het werk is. Dat begint met een goede camera. Dat kan jouw smartphone zijn, maar de meeste vloggers gebruiken een compactcamera. Naast de camera wil je natuurlijk ook de juiste accessoires gebruiken. GadgetGear tipt regelmatig over de juiste spullen. Drones, gimbals, statieven, microfoons en tassen maken jouw vloggear compleet. Accessoire merk Manfrotto looft een dikke prijs uit voor wie de leukste, beste of meest creatieve vlog maakt van Bright Day.

De prijswinnaar gaat met een Sony camera, Røde microfoon en natuurlijk een hele stapel Manfrotto spullen naar huis. Ziggo doet er ook nog eens twee toegangskaarten voor een concert in Ziggodome bij. Voor meer info ga je op de dag naar de Manfrotto stand. Iedere bezoeker die een filmpje inzendt maakt kans op de hoofdprijs. Daarnaast verloot Manfrotto ook nog eens tijdens elke flight op de Bright Day een aantal leuke vlog spullen. Het lijkt wel Sinterklaas bij Manfrotto 😉

Manfrotto, Sony en Røde hebben diverse spullen klaar liggen om te testen. Zo kan je met een professionele uitrusting je film maken. Let er wel op dat er maar een paar leensets op de stand aanwezig zijn; je mag maximaal een uur een testset lenen en neem een geldig paspoort als onderpand mee. Pak deze kans om het maximale uit jouw talent te halen. Wie weet schuilt in jou de nieuwe Paul Verhoeven of Enzo Knol en win je men jouw inzending ook nog eens de hoofdprijs. No worries; Manfrotto heeft GadgetGear verzekerd dat iedereen met een smartphone net zoveel kans maakt!

Meedoen? Check de website van de Manfrotto Challenge.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.