GadgetGear.nl
Motorola Moto C Plus

Motorola gaat de ultragoedkope Moto C Plus naar Nederland brengen

We mogen het weer zeggen, want zo staat het in het persbericht. Niet Lenovo, maar Motorola brengt de Moto C Plus naar Nederland. De ultragoedkope smartphone die niet onder de vlag van Lenovo, maar Motorola gepresenteerd zal worden. En ja, natuurlijk blijft het een Lenovo product, maar Motorola klinkt stiekem net iets leuker op een smartphone ;-).

Met de komst van de Moto C Plus wordt het mogelijk om in Nederland een Motorola smartphone te kopen voor nog geen €120. De smartphone draait dan op een MediaTek MT6737 chipset met een quad-core processor, Mali-T720 GPU en een hele nette 2GB aan werkgeheugen. De chipset komt van begin dit jaar en is erg populair onder smartphones die in februari voor rond de €150 werden geïntroduceerd. Bij de Motorola C Plus krijg je dan wel een 5 inch 720p display, maar wel meteen Android 7. En dat laatste is een pluspunt ten opzichte van de vele goedkopere smartphones met deze chipset.

Verder krijg je 16GB opslagruimte en micro-SD ondersteuning. Een 8 megapixel camera achter met LED flitser en een 3 megapixel selfie camera. Je merkt, niet de top specs, maar wel heel netjes voor de prijs die Motorola vraagt. €119 om precies te zijn.

Reageren

Arjan Olsder

Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.