GadgetGear.nl

Blue brengt twee nieuwe microfoons naar de Benelux

Blue Microfoons brengt twee nieuwe microfoons naar de Benelux. Het gaat om de Blackout Yeti en de Blackout Snowball ICE. Met de nieuwe modellen brengt Blue nieuwe opties naar vloggend Nederland. Bovendien zijn de nieuwe Blackout uitvoeringen ‘onopvallend’ zwart gemaakt.

Blue Yeti

Voor de Yeti (boven afgebeeld) is met name de Blackout uitvoering nieuw. De microfoon zelf is één van de best verkopende USB microfoons van Blue. Door meerdere microfoons in één behuizing te plaatsen kan deze stereo-opnamen maken, maar ook interviews op twee kanalen opnemen of groepsgesprekken.

Blue Snowball iCE

Ook voor de Snowball iCE komt nu naar de Benelux. Deze microfoon is gemaakt voor een pure opname en ook nog eens gecertificeerd voor Skype en dat laatste moet de zakelijke gebruiker natuurlijk aanspreken.

Beschikbaarheid

De Blue Yeti gaat €149 kosten. De Snowball iCE € 79,99.

Reageren

Arjan Olsder

Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.