GadgetGear.nl

Winnen: Aftershokz Trekz Titanium Headset

We zijn een fan van veilig sporten en veilig fietsen, maar ook liefhebbers van muziek. En dat moet dan ook zuiver klinken. Vandaar dat we een hele mooie prijs weg te geven hebben. De Aftershokz Trekz Titanium.

De Aftershokz Trekz Titanium is een headset die gebruik maakt van ultrasone trillingen. Hij gaat niet over het oor, maar op de kaak. Via de kaak komen de geluiden dan de gehoorgang binnen. Dat klinkt behoorlijk goed en is dus lekker veilig. En omdat we veiligheid belangrijk vinden (en jullie ook), mogen we een lezer aanwijzen die deze headset gratis en voor niets krijgt toegestuurd van Afterskokz.

Wat moet je doen? Natuurlijk like je ons al op Facebook. Daarnaast deel je daar deze post. Gewoon omdat je jouw vrienden ook een kansje gunt. Sharing is caring. Zeker in december. Tenslotte stuur je nog even een mailtje naar wedstrijd@gadgetgear.nl. Zorg dat daarin jouw adresgegevens staan zodat we deze mooie headset meteen kunnen klaarmaken voor verzending. Natuurlijk doen we verder niets met jouw gegevens. Oja, je mag altijd slijmen bij de redactie. Werkt doorgaans niet, maar geeft ons wel een heel warm gevoel ;-).

3 reacties

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • Ik waag graag een kans…
    Heb altijd van die goedkope headsets gehad die snel kapot gaan.
    Dus zo een stijlvolle headset komt erg goed van pas want als ik met het ov reis dan luister ik graag naar mijn favoriete songs.