GadgetGear.nl

Test: Anidées 6 Port USB Charger 50W (Laadstation)


Roelof van Doorn beoordeelde namens GadgetGear de Anidées 6 Port USB Charger 50W met 5 sterren.

The Good
  • De meest krachtige lader die we kennen
  • Zeer compacte bouw
  • Mooi design
  • Mooie materialen

The Bad

Wanneer het om laadstations gaat, zijn we hier op de redactie al blij als deze op meer dan één USB poort minimaal 2.1 ampère aan laadstroom kunnen leveren. Simpelweg omdat moderne smartphones en tablets op die manier enorm snel opgeladen kunnen worden. Dat er luxepaarden en werkpaarden zijn bewijst Anidées met haar 6 Port USB Charger 50W.

Een luxepaard is de 6 Port USB Charger 50W van Anidées zeker niet. Het laadstation heeft een enorm minimalistisch design en doet meer denken aan een Apple-achtige USB dock dan een laadstation zoals we dat meestal zien. Het voordeel van de aanpak van Anidées is dan ook vooral dat de 6 Port USB Charger 50W gemakkelijk meegenomen kan worden. Zelfs de 1,5 meter lange netstroom stekker is gemakkelijk te vervangen voor één uit een ander land.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

Dat het een werkpaard betreft zien we terug in de specificaties van de 6 Port USB Charger 50W. Het totale vermogen van de 6 Port USB Charger 50W ligt namelijk om 10 ampère waarbij het laadstation maximaal 2,5 ampère per USB poort kan leveren. Daarmee is de 6 Port USB Charger 50W wat mij betreft dan ook volledig future proof te noemen.

Anidees 6 Port USB Charger 50W Unboxed

De techniek achter de 6 Port USB Charger 50W is de Smart IC die in de 6 Port USB Charger 50W zit. Deze Smart IC meet wat het aangesloten apparaat aan stroom wenst en zal naar wens leveren. Anidées heeft de 6 Port USB Charger 50W bovendien volgepropt met beveiligingsmaatregelen.

Anidees 6 Port USB Charger 50W Detail

Zo is er een maximale laadduur om te voorkomen dat een kapot apparaat door blijft laden met alle vreselijke gevolgen van dien. Ook bij te hoge temperaturen zal de 6 Port USB Charger 50W dienst weigeren en daarnaast zal de Smart IC ook de stroomlevering in de gaten houden.

Conclusie

Is het hebben van een mooie standaard of een plankje om je smartphone op te leggen niet heel belangrijk (of zelfs niet handig), dan is de 6 Port USB Charger 50W het meest compacte laadstation dat we kennen. Daarnaast is het ook het meest krachtige systeem dat we kennen. Ideaal voor de gadget lover.

Beschikbaarheid

Deze lader is onder anderen te vinden bij Bol.com.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten