Over GadgetGear.nl

Nederlands snelst groeiende games en gadgets review website

GadgetGear.nl is Nederlands snelst groeiende games en gadgets review website, waar je de altijd de beste blogs vindt. Met ruim voldoende aandacht voor mobiele telefoons, navigatiesystemen, apps, films en andere vormen van personal entertainment. Behalve gadgets en games is GadgetGear ook thuis is zogenaamde koken & wonen gadgets: alle slimme oplossingen voor thuis, in de keuken, de tuin en alles wat met wonen te maken heeft. Blader eens door onze tabs, de nieuws en review artikelen om GadgetGear te ervaren. Heb je vragen, suggesties of leuke opmerkingen dan horen wij dit graag!

De GadgetGear Reviews

Met grote regelmaat publiceert de redactie GadgetGear.nl product reviews. Negatieve scores komen weinig voor doordat we bij GadgetGear een voorselectie houden. Producten waarvan we op voorhand weinig goeds verwachten, krijgen dan ook geen aandacht. Onze tijd is schaars, dus die besteden we graag aan leuke producten.

Onze reviews worden onder anderen gebruikt door:

  • Testfreaks.nl
  • Kelkoo.nl
  • Sandberg.it
  • En vele anderen

Geschiedenis van GadgetGear

De eerste aanzet voor GadgetGear ontstond in de zomer van 2010 onder de naam TheGadgeteers.nl. Deze site werd gestart door Arjan Olsder en Rutger de Ruiter. Waarbij Arjan de hoofdredactie vormde. Diverse vrijwilligers sloten zich aan om de site van dagelijks nieuws te voorzien.

Op 27 April 2011 lanceerden Arjan en Rutger de nieuwe naam GadgetGear.nl. Makkelijker te onthouden, ook voor de vele internationale contacten die we toen -en nog steeds- onderhouden.

Het Team van GadgetGear

Arjan Olsder – Hoofdredactie

Roelof van Doorn – Algemeen redactielid
Albert Zeeman – Redactie gadgets
Kevin Krechting – Redactie games
Jack Spoor – Redactie hardware
Jeroen Andreasen – Redactie gadgets & koken & wonen
Bas van Wijngaarden – Redactie fotografie, koken & wonen, sports
Roy Christiani – Redactie games, gereedschap

Persberichten mogen verzonden worden aan redactie@gadgetgear.nl.