Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Axent Wear komt met een hoofdtelefoon/speaker voor de ware anime fan

Anime, doorgaans een wereld vol robots en überschattige meisjes met kattenoortjes. Nouja, dat is waar ik dan aan denk en Axent Wear speelt daar lekker op in met wat zij de Cat Ear Headphones noemen.

De Cat Ear Headphones is een combinatie van een hoofdtelefoon en een setje speakers en dan ook nog eens uitgedost met een flinke hoeveelheid LED verlichting. Inderdaad, deze jongens draag je echt niet als je niet wenst op te vallen.

Axent-Wear-Cat-Ear-Headphones-Kleuren

Dat de speakers, die op IndieGoGo staan, een groot succes zijn zien we aan de status van de campagne. Hoopte Axent Wear een kwart miljoen dollar op te halen, zitten ze nu al dik over de 2 miljoen dollar heen. Die Cat Ear Headphones komen er dus zeker weten en je hebt nog een paar dagen om mee te doen.

Maar wat krijg je nou als je de Cat Ear Headphones in huis haalt? Op je oren krijg je in ieder geval 40mm drivers en een flinke luchtkamer er achter voor het geluid en alle techniek. Daarnaast zal op jouw hoofd een stereo speaker systeem zitten en natuurlijk een berg aan LED verlichting waarbij je de keuze krijgt uit vier kleuren. Let wel, de kleur is afhankelijk van het model dat je koopt. Een gekleurde editie van de Cat Ear Headphones kost je op dit moment $150. Wil je een versie die steeds van kleur wisselt, kost jet je $10.000… miauw?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.