Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Review: Mom’s Night Out (DVD)

Roelof van Doorn beoordeelde namens GadgetGear de met 3 sterren.

THE GOOD

  • Kijkt lekker weg
  • Laagdrempelig verhaal

THE BAD

Het is weer tijd voor een zaterdagavond komedie en deze week is dat Mom’s Night Out geworden. Een film over Allyson (Sarah Drew – Man Men, Waking Marshall Walker) die als moeder eindelijk een avondje uit mag, maar dat gaat natuurlijk niet goed.

Allyson is gelukkig getrouwd mer haar hubby Sean (Sean Astin – Teenage Muntant Ninja Turtles, The Strain), maar het huishouden is toch echt voor haar. Sean is namelijk vaak van huis voor zijn werk. Tijdens de bijeenkomst van de boekenclub komen Allyson en haar vriendin Izzy op het plan om eindelijk weer eens een avondje uit te gaan. Maar dan moeten de mannen op de kinderen passen en dat zijn ze natuurlijk niet helemaal gewend…

Mom’s Night out verandert al snel in de gemiddelde, makkelijke komedie die je lekker met het hele gezin kan kijken. Veel grappen zijn cliché, maar over het algemeen zijn ze wel allemaal goed geplaatst. De film zou dan ook prima in een rijtje passen met titels als American Pie en Deuce Bigalow, maar dan zonder platvloers te worden. Het blijft een film voor het hele gezin.

Extra’s

De DVD van Mom’s Night Out is afgeladen met extra’s, maar gaan echt allemaal over het maken van deze komedie. Doordat de komedie zelf weinig echt bijzondere momenten kent, zijn deze extra’s niet heel interessant. Ze hadden het wat mij betreft bij de bloopers mogen laten.

Conclusie

De extra’s zijn bij Mom’s Night Out wat mij betreft overbodig en het is duidelijk dat de film geen komedie is waar je nog jaren met plezier aan terugdenkt. Het is gewoon een komedie die leuk, vermakelijk en toegankelijk is. Ideaal voor een niet al te intellectuele zaterdagavond dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.